2010. július 26., hétfő

38. Perzselő napok



Később, a konyhában mosolyogva figyeltem, ahogy Jake az óriási adag ételt pusztítja, amit vacsorára készítettem. Nem akartam elrontani a hangulatot, de egész nap motoszkált bennem a gondolat, egy perc nyugtot sem hagyva.
- Jake, kérdezhetek valamit? – tettem fel a kérdést visszafojtott lélegzettel.
- Ühüm – felelte szűkszavúan, mert épp egy hatalmas cafat steaket próbált legyűrni.
- Mi okozta a fordulópontot, ami miatt úgy döntöttél, hogy visszajössz? – néztem rá kutató tekintettel.
- Szeretlek, ez nem elég indok? – kérdezte abbahagyva az evést, de kerülte a pillantásom, végül felsóhajtott. – Láttam Paul gondolatait. Mindent, ami Long Islanden zajlott, és rájöttem, ha ott, akkor nem történt köztetek semmi, nincs miért aggódnom. – Nézett rám immár nyíltan, ám most én sütöttem le a szememet zavaromban. – Claire, nem hibáztatlak semmiért, Paul jóképű férfi, és biztos vagyok abban, hogy kevesen állták volna a vehemens közeledési kísérleteit, de te megtetted, és ez nekem elég. Nem fogom többet felhozni ezt a témát, megígérem neked! – Miközben beszélt, arca meg-megrándult a felidézett emléktől. Tudtam mennyire nehezére eshetett látni Paul legintimebb titkait, amitől egyre jobban szégyelltem magam. – Claire, ez már mind nem számít, hiszen szeretjük egymást, és csak ez a fontos – nyúlt át az asztalon, hogy megfogja a kezem. Halványan elmosolyodtam, majd egy nagyot sóhajtva végre a szemébe mertem nézni. – Van még ebből a steakből? – vigyorgott rám hirtelen, mire feszültségemből oldottabban álltam fel a szelet húsért.
- Jake, ha így folytatod, hamarosan pocakot eresztesz – nevettem el magam a látványtól, ahogy rávetette magát az újabb adag ételre.
- Ne félj attól, kell az energia. Különösen az estékre – mért végig sokatmondóan, ajkán perverz vigyorral.
- Javíthatatlan vagy! – forgattam a szemeimet megjátszott felháborodással, de miközben nekiálltam mosogatni, alig bírtam visszafojtani kuncogásomat.
- Ez később is ráér, most más terveim vannak veled – akasztotta meg ténykedésemet hátulról támadva.
- Most tömtél magadba egy akkora ételmennyiséget, ami egész La Pushnak elegendő lett volna – évődtem vele némi túlzással. – Nem félsz, hogy rosszul leszel? – gúnyolódtam hátra sem fordulva. A következő pillanatban kicsúszott a lábam alól a talaj, ahogy Jake pördítve egyet rajtam a vállára dobott, mint egy krumplis zsákot. – Jake! Azonnal tegyél le! – ütögettem a hátát, miközben hangosan nevetve megindult a lépcsőn felfelé. – Na, várj, ezt még megbánod, te ősember! – tört ki belőlem is a gurgulázó hang, amikor a fenti folyosó falán függő tükör előtt elsuhanva megláttam benne magunkat.
Lábával berúgta a háló ajtaját, majd néhány öles lépés után az ágyra dobott. Kihasználva a szusszanásnyi időt, amíg szinte letépte magáról a pólót felpattantam, hogy mellette átcsusszanva az ajtó felé iszkoljak, de mielőtt kacagva kiszaladhattam volna utánam nyúlt, hogy nadrágom derekát megragadva magához rántson.
- Állj csak meg, te szökevény! Hova ilyen sietősen? – somolygott az orra alatt huncut csillogással a szemében.
Ahogy végigsimított a hajamon, miközben forró teste az enyémhez préselődött lehervadt a játékos mosoly az arcomról, s mikor elnyíló ajkaim jelezték mire vágyom, már a Jake íriszén fellobbanó láng fényét tükrözték vissza pupilláim. Egy gyengéd taszítással az ágyra löktem, majd sietősen gombolni kezdtem a felsőmet. Amíg végeztem vele Jake felült, hogy közben egy határozott rántással a nadrágomtól szabadítson meg, ám a fehérneműt már óvatosabban csúsztatta végig combomon. Amikor a finom anyag a bokámra siklott, hatalmas tenyerét immár mezítelen fenekemre simítva közelebb húzott, hogy forró ajkát a hamvas dombra nyomja. Kutakodó nyelvét megérezve a legérzékenyebb pontomon ujjaimmal a hajába markoltam, mialatt halk, kéjes sikoly tört fel torkomból. Jake most felállt, majd villámgyorsan megszabadulva feszítő nadrágjától fenekem alá nyúlva felkapott, s combomat a dereka köré fonva hevesen a falhoz nyomott. Egész testem pulzálva vágyta befogadni duzzadó férfiasságát, amit a mindent elsöprő, szenvedélyes csók kíséretében egy erőteljes, határozott mozdulattal belém vezetett. A vállába kapaszkodva nyögtem fel az ő hörgésének visszhangjaként, s körmömet a húsába vájva sürgettem a folytatást. Kemény, mélyre hatoló mozdulatokkal korbácsolta egyre magasabbra a közöttünk dúló szenvedélyt, s mikor a gyorsuló lökések a kéjt kirobbantva szikrázó fénypontok miriádját szórták szerteszét lehunyt szemhéjam mögött, sikolyomat a nyakába fojtva gyengéden beleharaptam. Fogaim nyomását érezve bőrén felajzottan hördült fel, s egy utolsó, kemény lökéssel görcsösen rándult össze. Szinte sokkos állapotban omlottam el a karjában, tudatom ködösen érzékelte, hogy miközben nyakamat forró csókok árasztják el, lassan kicsúszik belőlem.
- Ne még! – sikoltottam fel, mire megfékezve a mozdulatot újra ölem mélyére préselte alig-alig apadó vágyát.
Álmatagon simogatva hátát masszíroztam bőrébe az izzadság apró cseppjeit, miközben ziháló lélegzését meg-megakasztva csókoltam duzzadt ajkait. Mikor végül lelohadt a vágy, óvatosan az ágyra fektetett, s mellém helyezkedve gyengéd cirógatásokkal kényeztetett.
- Nem vagyok olyan tapasztalt, mint Paul, de nem akarom, hogy bármiben hiányt szenvedj – súgta fülembe elégedett sóhajaim hallatán. A férfi nevének említésére megmerevedtem.
- Jake, nekem nem kell bizonyítanod – jegyeztem meg halkan.
- Ne aggódj, nem esik nehezemre. Ha adsz még öt percet, megtapasztalhatod mennyire nem – nézett a szemembe provokatívan vigyorogva.
- Biztos, hogy kell az az öt perc? – simítottam végig ágyékán, ujjaimmal lágyan körbeölelve máris emelkedő férfiasságát.
- Talán kettő is elég lesz – gördült fölém somolyogva.

~¤~

Hajnalban arra ébredtem, hogy fázom, ám ujjaim hiába tapogatóztak Jake forró bőre után kutatva, csak az üres lepedőt érzékelték.
- Jake? – ültem fel ijedten sikoltva, miközben tüdőmből az összes levegőt kiszorítva préselt össze a félelem.
- Itt vagyok – jelent meg az ajtóban bűntudatosan, s látványától újra levegőhöz jutottam. – Nem akartalak megijeszteni, de muszáj voltam leosonni, hogy egyek valamit, mert egyre hangosabban korgott a gyomrom.
- Hihetetlen vagy – csóváltam meg a fejemet megkönnyebbülten mosolyogva. – Kezdek túlzottan hozzád szokni – mormoltam a mellkasába, mikor mellém csúszott a takaró alatt.
- Éppen ideje volt – simított végig a hátamon álmosan. – Gyakrabban kéne összevesznünk – veszett a csendbe dörmögő hangja.
Egyenletes lélegzését hallgatva engem is elnyomott a fáradtság, s hamarosan boldog mosollyal az ajkamon merültem el az öntudatlanság végtelen nyugalmában.
Pár másodperccel az ébresztőóra csipogása előtt tértem magamhoz, amit a mélyen alvó Jake felé pillantva azonnal lenyomtam. Fáradt arcvonásait kutatva úgy döntöttem nem keltem fel, a kimerítő éjszaka után ráfért a pihenés. Vigyázva minden mozdulatra, halkan végeztem a reggeli tisztálkodással egybekötött készülődést, közben néha-néha az ágy felé pislantottam, ám úgy tűnt Jake-et ma ágyúdörgéssel sem lehet felriasztani. A gyors reggeli közben írtam néhány sort, miszerint a Rovert hagyja az iskola parkolójában, majd a hűtő ajtajára nyomva kifelé indultam. Az volt a tervem, hogy félretéve a vele kapcsolatos ellenérzéseimet megkérem Bellát, vigyen ma el, de a felhajtón az autó mellett elhaladva valaki megállított.
- Ugye nem azt tervezed, hogy nélkülem lépsz le? – nyomott egy csókot a fülem alá kellemesen fárasztó estém szerelmes hódítója.
- Miért nem maradtál még az ágyban? – nyúltam hátra karomat a nyaka köré kulcsolva.
- Majd pihenek később, de most elviszlek az iskolához – nyitotta ki nekem az ajtót.
Az út nagy része réveteg szótlanságban telt, miközben gyakran néztünk egymásra bárgyú mosollyal. A parkolóban nem tudván elszakadni a másiktól hosszasan ölelkeztünk, ám mikor az autó ajtajához szorítva egyre hevesebbé vált a csókja, megérezve a diákok rosszallóan fürkésző tekintetét, eltoltam magamtól.
- Apám, titeket aztán rendesen elkapott a gépszíj – hallottam meg Emmett hangját, aki épp ezekben a percekben parkolt le mellénk. – Szép harapás, Claire, egy vámpírnak is becsületére válna – röhögte el magát, észrevéve a Jacob nyaktövénél díszelgő foglenyomatot.
- Ne irigykedj! – morrant felé a férfi, de sötét pillantásával ellentétben szája sarkában büszke mosoly bujkált.
- Ha arra gondolok mit műveltetek az éjjel, talán egy kicsit, de elnézve a kifacsart külsődet, már kevésbé – gúnyolódott Emmett. – Úgy nézel ki, mint akin átment egy úthenger. Mondjuk Claire sem fest jobban, nagy muri lehetett – mért végig a visszafojtott röhögéstől rázkódva.
Fejét ingatva indult a bejárat felé, amikor tekintetem Belláéba ütközött, melyben mintha irigységet láttam volna megcsillanni. A vállát átkaroló Edwardra pillantva átfutott rajtam a gondolat, hogy a világ összes márványhideg vámpírjáért sem cserélném el az én forró farkasomat, amitől leplezetlen szánakozás ült ki arcomra. Edward szemében harag villant, melytől észbe kapva sajnálkozó mosollyal biccentettem feléjük. Elfordulva tőlük kaján vigyorral a képemen indultam a lépcső felé, hogy a bejárat előtt megállva még egyszer visszanézzek Jake-et kutatva. Már a motorján ülve ragyogó mosollyal intett felém, amit csillogó szemekkel viszonozva hátráltam, hogy végül elszakadva tőle belépjek az ajtón. A mai csoportot az igazgató kérésére megcseréltem a csütörtökivel, így Alice és Edward társaságában kellett az óráimat eltöltenem. Kínosan ügyelve gondolataimra igyekeztem nem Jacob felé kalandozni, ám a nap végéhez közeledve nem bírtam tovább féken tartani az emlékképeket. Az utolsó percekben az ablakon kibámulva réveteg mosollyal idéztem fel az elmúlt éjjel minden édes percét, amit a csengő megszólalásakor Edward szóvá is tett.
- Értékelném, ha megkímélnél a hard pornó részletektől – lépett oda hozzám, amikor kiürült a terem.
- Magad is megkímélheted, ha nem kutakodsz a fejemben! – csattantam fel vérvörös arccal. – Inkább azzal kéne törődnöd, hogy kielégíts végre a barátnődet – vágtam még vissza Bella irigységtől izzó szemeire utalva, mire dühösen felmorrant.
- Hidd el, megtenném, ha nem ütközne akadályba! – Csodálkozva felhúzott szemöldökömet látva elkínzott vonásokkal folytatta – Nyilván fogalmad sincs arról, milyen sérüléseket képes okozni egy vámpír az emberi testen.
- Sajnálom, nem tudtam, hogy ez az oka – kértem bocsánatot, mikor átsuhant rajtam a felismerés.
- Akkor most már tudod – húzódott gúnyos mosolyra ajka, miközben elfordulva tőlem kisétált.
- Ne vedd a szívedre, Edward kicsit feszült mostanában – küldött felém egy mosolyt Alice, mielőtt ő is magamra hagyott.

~¤~

Napjaink hétvégéig egyformán teltek, iskola után átmentem a Black házba, hogy ott főzzem meg az ebédet, azután ha Jake nem a fiúkkal csavargott, együtt sétálgattunk a parton, mielőtt hazafelé indultunk. Minden éjjel forró hangulatban élveztük egymás társaságát, azután kifáradva hanyatlottunk a párnák közé, így pénteken kihasználva a szabadnapot, tovább maradtam ágyban. Jake korán elment az iskolába, ezen a délelőttön tehát egyedül sétáltam ki a tengerhez, hogy rajzolással töltsem az ebédig hátralévő időt. Egy felhalmozott uszadékfa rakás mellett telepedtem le, mely némileg védett a felélénkülő széltől, de a part nagy részét eltakarta előlem. Néhány perc múlva hangokra lettem figyelmes, ezért kíváncsian kandikáltam ki a rések közül. Két felém tartó alakot láttam, akikben felismerve Pault és Leaht, tekintetem elkapva, dobogó szívvel húztam összébb magam. Noha elveim tiltakoztak a leskelődés ellen, képtelen voltam megállni, így hamarosan újra a hasadékok között feltáruló látványra tapadtam. Nem messze tőlem megálltak, s miközben Paul felhúzott térdei között kavicsokat dobálgatva leült a földre, Leah mögé térdelve meztelen vállát simogatta.
- El kell őt felejtened. Semmi értelme ennek az önkínzásnak – sodorta felém a szél Leah hangját, mely most meglepően bársonyosan csengett.
A férfi nem válaszolt, kezeit a tarkójára fonva hajtotta le fejét a térdére. A pólusaiból áradó gyötrelem vasmarokkal szorította össze a szívemet.
- Miért nem próbáljuk meg együtt? – ült le mellé Leah, immár a hátát simogatva. – Mindketten sokat szenvedtünk, így megértjük a másikat, akár még jó is kisülhet belőle. Férfi vagy, sokáig úgysem bírod ki egy nő érintése nélkül – győzködte tovább Pault.
A szélirány most megfordult, s a férfi hátát kiegyenesítve felkapta fejét, hogy a levegőbe szimatoljon. Hirtelen felpattanva felém nézett – a tekintetéből áradó elkeseredett kín mellbe vágott. A ceruzát görcsösen szorítva húzódtam hátrébb, reszketve a félelemtől, hogy rövidesen egészen közelről kell ezekbe a szemekbe néznem, de várakozásommal ellentétben elfordult, hogy sietős léptekkel távolodjon el tőlem. Leah szintén megérezte az illatomat, mert tekintetében izzó gyűlölettel fordult felém, hogy egy perccel később Paul után induljon.

~¤~

Vasárnap Em meghívott minket ebédre, amit legszívesebben visszautasítottam volna, mert a gondolattól, hogy újra találkozom Paullal, szorongással teltem el. Jake jókedvűen készülődött, nem vett észre semmit ügyesen leplezett feszült hangulatomon. Belépve a kis ház ajtaján megkönnyebbültem vettem észre, hogy sem a férfi, sem Leah nem fog részt venni a közös programon, ezért immár felszabadultan nevettem a fiúk csipkelődésén, egészen addig, amíg a desszert után mi kerültünk terítékre.
- Haver, ha így folytatjátok, hamarosan túlnépesedik a falka – röhögött fel Jared, hátba vágva közben Jake-et. – Mi sem fogjuk vissza magunkat Kimmel, na de ez felülmúlhatatlan.
- Jared! – szólt rá Emily szemrehányóan, ám most Embry vette át a szót.
- Első ránézésre nem is gondolná az ember, hogy Claire ilyen szenvedélyes fruska. Jól jártál vele, testvér – nézett ránk gátlástalanul vigyorogva.
- Ideje lenne lekattanni a témáról – morogta Jake pironkodva.
- Te nem tudtad féken tartani a gondolataidat, viseld a következményeit – vonta meg a vállát Embry. – Nem csodálom, hogy Paul nem bírta tovább.
- Vagy inkább Leah beképzelt szerelmét nem volt képes elviselni, azért menekült el fejvesztve – kontrázott rá Jared, mire immár Sam szólt közbe.
- Elég legyen!
Az alfa parancsának engedelmeskedve végre témát váltottak, de nem tudtam tovább leplezni érzéseimet, s hirtelen felpattanva vöröslő arccal rohantam ki. Jake utánam sietett, majd némileg félreértve a reakciómat, bűnbánó képpel fordított maga felé.
- Ne haragudj, képtelen voltam nem rád gondolni.
Fejemet megrázva, tekintetemet mereven a földre szegezve simultam mellkasára, majd miután sikerült visszanyernem higgadtságomat, visszasétáltam vele a házba. Emily fürkésző, vesébe látó pillantásától kísérve ültem vissza a helyemre.

~¤~

Pault nem láttam ezek után, s bár mélyen legbelül éreztem a hiányától keletkezett űrt, tudtam, hogy ez így a jó mindannyiunknak. Életem legboldogabb napjai töltöttem Jake-kel ezen az eldugott, misztikus kis helyen, mely annyira különbözött a megszokott világtól, melyben felnőttem. Gyakran várt rám az iskola előtt, hogy azután néhány órát La Pushban töltve tegyük szebbé a miénken túl Billy napjait is. Néha elmentünk Port Angelesbe egy mozira, vagy vacsorára, illetve csak úgy, sétálgatva nézelődtünk a város utcáin. Sok időt töltöttünk Emilyék társaságában is, immár felszabadultan nevetve a fiúk poénjain. Leah többnyire kerülte ezeket az összejöveteleket, ha én is részt vettem rajtuk, így zavartalanul élvezhettem a falkával együtt a közös perceket. Az éjszakák, és néha a nappalok is ugyanolyan szenvedélyesen teltek, megunhatatlanul feledkeztünk egymásba a feltoluló érzelmek hevében. Azonban ahogy a napkorong sem árasztja sokáig ragyogóan tündöklő sugarait zavartalanul a földre, úgy borult vészterhes felhő árnyéka a mi végtelennek hitt, boldog napjainkra is egy reggel.


32 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia hát ez valami nagyon jó lett ,remélem azért Paul nem kavar be ,már nem azé hozhatnál neki valakit a történetbe ,üdv Böbe

Niki B. írta...

Szia!

Először is köszi a még frissebb frisst.:D Nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy már ma felkerült, de természetesen nem voltam képes itt hagyni.:)
Ez egyszerűen tökéletes lett. Ebben a részben minden megtalálható: boldogság, szerelem, szenvedély, erotika, humor, bánat, szenvedés, vágyakozás. Olyan lett, mint maga az élet. A boldog, békés mindennapok fantasztikus bemutatása, de akkor, hirtelen beköszönt valami, ami megpróbálja ezt az idillt lerombolni. Hogy sikerül- e az már egy egészen más kérdés!
Fantasztikusan "gyönyörűre" sikerült a záró gondolat, amivel már megint sikerül mindenkit kikészítened!!:D De amúgy a a közelgő vész érzékeltetése tényleg jól sikerült!
A következő frissel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy eddig mindig időben, ha nem előbb hoztad, szóval én úgy gondolom, hogy teljesen érthető, és megbocsájtható, ha most egy kicsit ( de tényleg csak picit) másra helyezed a hangsúlyt!
Kitartást erre a hétre!!
Puszy:
Niki

Névtelen írta...

Hello!

:DDDDD Ott a pont Böbe :DDDDD! Tényleg Claire, Clairnek nincs tesója ball kézről, vagy esetleg ikertesója, mert örökbe fogadták, vagy unokatesója, aki megszólalásig hasonlít :D és Paulnak valójában ő a bevésődése? A múlt részben olvastam egy komit, amire azt válaszoltad, hogy hősnőnk magának se meri bevallani, hogy Pault is szereti. Naná, de nekem eddig az jött át, hogy őt csak kívánja (ki nem? :D), de nem szerelmes belé, 2 dudás sosem fér meg 1 csárdában, vele sosem lehetne olyan boldog mint Jackel, aki nem annyira profi macsó (egyenlőre?) és ezt pontosan tudja is, a választása is ezt igazolja (szerintem). 1 dolog biztos, ha tévedek és vele is lefekszik, a kardomba dőlök, mert kiderül, hogy hiába olvasok valamit nem értem, hogy mit olvasok. Amúgy elég forróra sikeredett az a sex jelenet, nagyon erősen kapaszkodtam az asztalba, sajnos vizuális típus vagyok, úgyhogy most megyek a zuhany alá és utána vásárolni, hogy eltereljem a gondolataimat. :DDDDD Várom a folytit nagyon, hogy mi lehet az a "vészterhes felhő " és ismételten meghajolok azelőtt, ahogy írsz. Puszi
T.J.Kriszta

Rosalie írta...

szia(:
nagyon jó lett ez a rész is(:
mondjuk nem értem hogy Edward mért volt olyan...meg azt sem hogy Bella...
Leah meg egyszerűen kikészített kattanjon le Paulról..:D Paul jöjjön össze Clairevel Jakenek meg "hozzál"valaki mást:D mert szerintem Claire sokkal jobban összeillik Paullal min Jake-el:D
kiváncsi vagyok hogy mire utal az utolsó mondat:D
várom a folytatást remélem hamar hozod:D
puszi,Rosalie

P. Sawyer írta...

Szia Claire....

Nem is tudom mit mondjak....Fura mi?:D
Szóval...Annyira furcsa érzésem van...és semmi képpen sem jó..:S Félek...Jake felhőtlen boldogságának vége... :(
Leah...mekkora egy ... sosem csíptem de ez a szöveg...na mind1
siess a kövivel!
puszi!

mjudit3 írta...

Szia Claire!

Ez megint egy fantasztikusan jó rész lett. Olyan jó volt olvasni a boldogságukat, a szerelmüket, az együttlétüket. Szokás szerint, megint sajnálhatom Pault. Nagyon kiváncsi vagyok, vajon milyen bonyodalom vár rájuk, inkább nem is találgatok, csak várom a következő részt. Azért légy velünk kíméletes, a rossz mellé, maradjon jó is.

Puszi: Judit

Unknown írta...

Sziia Claire:)

Haragszom rád:D tudom, sokszor írtam már, de most komolyan is gondoltam:D Kiírni egyenlőre Pault a történetből??:O Miért nem harcol? miért nem próbálkozik?? :/
Nem tetszik ez nekem... sem a fejezet vége, sem pedig az, hogy Claire és Jake állandóan csak szexelni tudnak :D Mert jóó, megértem, Jake kanos, mint mindig:D De ezekkel a kis akciókkal, Paulnak egyre kevesebb az esélye :///
Leah meg egy aljas dög :Á Van egy olyan érzésem, hogy Paullal sem azért próbálná meg, mert mind a ketten sokat szenvedtek, és nekik is kijár a boldogság, hanem azért, hogy idegesítse Clairet... hiszen a lány szerelmes a farkasunkba, csak persze magának nem meri bevallani.. De reménykedjünk benne hogy hamarosan ráébred erre az érzésre, mert már kezd nekem is fájni az, hogy Paul szenved:/
Gondolom a srác miatt rohant ki Claire, és nem attól borult ki, hogy a farkasfiúk piszkálták... hanem, hogy rájött, Paul nincs többé a falkában...
Éééés igen, legalább egy boldog pillanat volt most számomra ebben a fejezetben... megjelent a perverz plüssmaci... ismét:P Valahogy sejtettem, hogy ilyesmi lesz a háttere a beszólásainak...
Mondjuk annak örülök is, meg nem is, hogy Jake és Claire egy hete csak szexelnek... :D mert ha azt nézzük, fantasztikusan leírtad... nekem személy szerint a falas dolog jobban bejött, mint az *ágyas-tollas-első-együttlét*...:D Tehát ismét egy plusz pont a szerintem rossz farkas javára... :D
Edi fiú meg tényleg kezd az agyamra menni, akárcsak Jacob teszi már egy ideje...:D Mert jó, megértem a reagálását arra, amit Claire mondott, de azért annyira más a lánnyal szemben mióta Adam elment, és persze mióta Bellát olyan szépen kioszotta, amit szerintem nagyon is jól tett.. Hiába nem sajnáltam Jaket, de a lánynak teljes mértékben igaza volt...
Komolyan mondom, ha így folytatod a történeted, ingyenes napi 2 nyugtatót fogok követelni:D és ha nem adsz, akkor megtalállak... :D
Remélem mindent leírtam, amit akartam, bár mintha valamit kifelejtettem volna :Á :D majd kiderül... mindig akkor szokott megtörténni, mikor már elküldöm, és átolvasom, mennyi hülyeséget írtam le... :D
Várom a folytatást, ügyes vagy, mint mindig
Tökéletes rész lett, millió puszii, Mesii

demon írta...

szia ez tök jó gratulálok mi fog történni?
puszy

Woni írta...

Szia! Jó rész lett :)
Most lettem biztosabb abban hogy Claire tuti hogy Jacobot választja mint a könyvben Bella Edwardot választotta Jacob helyett pedig Jacobot is szerette csak nem úgy. Szóval így lehet ezzel Claire is ha Jacob és Paul között kell választania...ez végig motoszkált bennem de most valahogy puff.... :D Viszont akkor nem értem a falkát...mert hallják egymás gondolatait akkor csak tudják hogy most Paul bevésődött e vagy nem... de úgy emlékszem hogy mondták hogy bevésődött szóval...ááááhhh nem tudom :D
"vészterhes felhő"??ajaj nem tetszik a vége... :D
Bellát szeretem de itt nem túl pozitív személynek van beállítva. Bár lehet innentől kezdve Claire tényleg megpróbálja félretenni az ellenszenvét ahogy reggel is próbálta :)
Várom a folytatást :))
Woni

kLk írta...

hello,Claire!
imádom.
úgy érzem,nem is kell mást mondanom,ennyi bőven elég. néha ugy érzem a történeteddel egyfajta kapcsolatom van. furcsán hangzik,de valahogy igy van.a barátomnak tartom. élvezem a "társaságát"- ha érted,hogyan gondolom.
leülök a géphez, az első teedőim között van,h megnézem frisseltél-e..
szoval, csak annyi: imádom.

kiváncsivá tettél;vajon mi ronthatja el a boldog harmóniát köztük? paul? victoria? bella? hát,mindenesetre Claire,úgy érzem bárhogy lesz is,100% hogy végig izgulom majd a részt.xD

várom a folytatást!siess vele,kérlek!:)

puszi,Kinga

Claire írta...

Szia Böbe!
Örülök, hogy tetszett, Paulnak pedig megvan már a párja, csak légy egy kicsit türelemmel.;)

Claire írta...

Szia Niki!
Én köszönöm, hogy olvasol!:) Mivel készen voltam, és tudtam mennyire várjátok, azt gondolván nagyon nem haragszotok meg érte, előbb feltettem.:P
Nagyon köszönöm az elismerő szavakat, mindig örömmel tölt el a véleményed, mert egyike vagy azoknak, akik pontosan átérzik a hangulatot, és szinte belelátnak a gondolataimba.:) Most is épp a következő fejezeten dolgozom, elárasztottak a szavak, amiket muszáj volt leírnom, szóval talán nem is foglak nagyon megvárakoztatni titeket. Puszi, és még egyszer köszönök mindent!:) C.

Claire írta...

Szia Kriszta!
LoL:D Sajnos sem iker, sem egyéb tesóval nem szolgálhatok, Paulnak Claire a lenyomata, hidd ezt el nekem. A lány érzései szándékosan lettek elfedve, ugyanis meglepő fordulatok következnek még be, csak bízz bennem!;) Nem gondolom, hogy ők ketten ne jönnének ki egymással, sőt, szerintem két ilyen impulzív személy esetén sokkal lángolóbb lehet a szerelem, no de ezt majd később. Ha előbb nem is, a történet végére tervezett epilógusból reményeim szerint mindenki számára világossá válik majd mit akartam kihozni ebből az egészből, addig pedig türelem.:)
Igen, a szex jelenetnél engem is elragadott a fantáziám, még írtam volna, de nem akartam túlzásba vinni, hiszen sokan olvasnak a fiatalabb korosztályból is. Örülök, hogy ilyen hatással volt rád, de remélem vásárlás közben nem kaptál el valami macsót, hogy élőben is eljátsszátok.:D Köszönöm szépen az elismerő szavakat, és azt, hogy ismét írtál nekem!:) Puszi

Claire írta...

Szia Rosalie!
Próbálok magyarázatot adni arra, amit nem értettél... fiatal vagy még, így nyilván másképp éled meg a szerelmet, ami természetes. Később Te is megtapasztalod majd, hogy akkor lesz teljes mindez két ember között, amikor nemcsak lelkileg, hanem testileg is egymáséi lesznek. Bella és Edward között minden még nem történt meg, holott mindketten vágynak rá, ezért látva Claire és Jake boldog, teljes értékű kapcsolatát, önkéntelenül is irigyen viselkedtek. Remélem így már érthető.:)
Puszi, és igyekszem a frissel.

Claire írta...

Szia Bee!
Bizony, jól érzed, hogy véget ér a felhőtlen boldogság, ám nem csak Jake-é... Többet nem akarok elárulni, a következő részekből úgyis kiderül majd.:) Puszi,
C.

Claire írta...

Szia Judit!
Örülök, hogy tetszett, ebbe a részbe sokféle érzelmet sűrítettem, de azt hiszem így lett hiteles. A nyakamat tenném rá, hogy úgysem találod ki milyen fordulattal készülök, ettől függetlenül nyugodtan találgass.:))
Köszönöm szépen, hogy írtál, puszi:)
C.

Claire írta...

Szia Mesii!
Számítottam rá, ha más nem is, Te tuti kiakadsz ettől a fejezettől.:D Úgy gondolom Paul egész egyszerűen feladta a kilátástalannak tűnő harcot, hiszen ha Jake jelenléte nélkül nem sikerült neki meghódítania a lányt, visszatérve a misztikus világba még kevesebb eséllyel pályázik.
Iszonyat nagyot nevettem a beszólásodon, miszerint Jake és Claire csak szexelni tudnak, de ennek is megvan a miértje.:P
Így van, a lány pontosan azért ment ki, hiszen borzasztóan nehéz neki is ez a helyzet, a legkevésbé sem akar a férfinak fájdalmat okozni, de ez erősen lesarkítva egyfajta "melyik ujjam harapjam meg" szitu.
Örülök, hogy tetszett ez a durvább szexjelenet is, viszont az elsőt szándékosan írtam meg teljesen másra, hiszen egy teljességgel tapasztalatlan szerelmes fiú a büdös életben nem fog első alkalommal bevadult bika módjára szeretkezni. Ezt hidd el nekem!:D Azért másnap reggel már akkor sem volt épp nagyon lightos az az együttlét.;)
Annak viszont örülök, hogy a mackófiúval sikerült néhány kellemes percet is szereznem. Edivel kapcsolatban megleptél, azt gondoltam vámpíros csajszi lévén kedveled.:P (én nem, de ez szerintem nyílt titok:D)
A fenyegetéstől komolyan megijedtem, azt hiszem be kell szereznem egy egész farkasfalkát, hogy távol tartsanak tőlem.:D
Pusszancs, és imádom olvasni a véleményeidet!:D

Claire írta...

Szia demon!
Örülök, hogy tetszett, de kérlek légy türelemmel, mert nem fogom előre elmondani a következő rész tartalmát, remélem megérted.:)

Claire írta...

Szia Woni!
Azért ne vegyél rá mérget, mert ebben a történetben semmi sem biztos, hidd el nekem!;)
Tudom, hogy roppant módon idegesítően csűröm-csavarom, de azt gondolom épp ezért kedvelitek.:)
Persze hogy tudják, csak épp nem akarják elhinni, mivel erre azelőtt soha nem volt példa, ez az első ilyen eset.
Őszintén elárulom, én nem szeretem Bella karakterét, több okból sem, de ennek kifejtése egy kisebb novellát tenne ki, így most nem mennék bele.:) Azért nagyon gonosz nem leszek vele. Puszi, és örülök, hogy tetszett!:)

Claire írta...

Szia Kinga!
Nagyon meghatottak a szavaid, mert úgy érzem ennél többet nem is kívánhat egy író, minthogy ilyen érzésekkel gondolsz a történetemre. Nekem mindig is ez a sztori lesz a szívem csücske, ezt határozottan ki merem jelenteni, akármennyi írás kerül még ki a kezem közül.
Biztos vagyok abban, hogy meg foglak lepni a következő rész eseményeivel, tuti nem arra számítasz, ami következik majd.:)
Puszi, és hálásan köszönöm a soraidat!:)

Sherryl írta...

Szia Claire!
Nagyon jó lett ez a feji,és csak most kezd majd egyre izgibb lenni,vagyis legalábbis nekem úgy tűnt fel:)
Már alig várom a kövit,remélem hamar fel tudod rakni nekünk ;)
Olyan kis édi volt Jake ebben a részben,egyre szenvedélyesebb lesz és ez kissé új nekem,de azért jó is :)

Siess azért a kövivel,mert már most alig várom :)
További szép napot.
Puszi.
Anikó

Claire írta...

Szia Anikó!
A következő rész is tartogat izgalmakat, remélem az is tetszeni fog majd.:)
Jake-et szándékosan formáltam meg szenvedélyesebbre, azt gondolom épp úgy viselkedik, ahogy egy frissen tapasztalt forróvérű fiú tenné, akinek a vetélytársa egy hasonló adottságokkal rendelkező, ám jóval tapasztaltabb férfi.:) Igyekszem, a fele már megvan. Puszi, és Neked is! :)

Ági írta...

Na végre visszatértem – behoztam az egy hónapos lemaradásomat és élőben követem az eseményeket. Jajajaj, félek miket tartogatsz nekünk Team Jacobosoknak Te lány, de azért bízom benned, akármi is lesz a végkifejlet. Tudom, már beszéltük, hogy semmi sem fekete vagy fehér, de mivel ismered a magánéletemet (legalábbis amit tudni kell rólam), tudod hogy én kicsit nehezen fogadom el ezt a Claire Paulba IS szerelmes dolgot. Ill. furcsa, mert konkrétan azt érzem, hogy Pault jobban szereti, mint Jake-t, hiába mondogatja az ellenkezőjét. Amúgy nekem is jobban tetszett ez a szexjelenet, mint az első együttlétük. Önmagában azzal sem volt bajom, de Jake-hez picit szenvedélyesebb debütálást vártam, vagy hogy fogalmazzak – nekem az már túl romantikus volt, főleg Jake-hez, de ízlések és… :)

Claire írta...

Szia Ági!
Megértem az álláspontodat, azonban ebben a történetben hőseinknél hatalmasabb erők mozgatják a szálakat, és ami most még kuszának tűnik, az a végére mindenki számára világossá válik majd.:)
Jake és Claire első együttlétét - aminek azért voltak hevesebb előzményei - szándékosan írtam meg olyanra. Nem tudom volt-e már dolgod teljesen tapasztalatlan fiúval úgy, hogy Te jóval "gyakorlottabb" voltál, nekem igen, így saját élményből merítve formáltam meg ilyenre, ezzel is azt akarván hangsúlyozni, hogy önmagát félretéve a lány igényeit helyezte előtérbe - erre szolgált a hosszúra nyúlt előjáték a tollakkal -, hiszen, ha nem így tesz, bizony gyorsan véget érhetett volna. Gondolom érted mire célzok...;) Örülök, hogy azért tetszettek a fejezetek, remélem ez később sem lesz másképp.:)

Névtelen írta...

Hehe, látod, én a helyedben azt kívántam volna nekem, hogy remélem elkaptál egy macsót vásárlás közben és a szárazáru rakátár bánta :DDDDD. Tulajdonképpen egyetlen elfogadható magyarázatot találtam magamnak arra, hogy 2 ennyire impulzív ember miért is jönne jól ki egymással. Mivel 2 azonos amplitúdójú hullám kioltja egymást fizikai tanulmányaim szerint és ez általában így van az élet más területein is. A szerelem viszont ezt valóban megváltoztathatja, nem valószínű, nem gyakori, de mégis megteheti, mert olyankor még a lehetetlen is lehetséges :D. Most, hogy rájöttem, mégsem vagyok teljesen hülye és értem amit olvasok :D, mégizgatottabban várom a kövit és remélem, az azt követőből is teszel föl előzetest. :D Gáz vagyok, hogy ennyire követelőzöm mi? De az egész a te hibád, túl jó a történeted és túl jól írsz :D. Amúgy keletkezett egy elméletem, amikor azt írtad, hogy senki sem jár jól majd a végén, vagy hogyis fogalmaztál, csak nem merem leírni, le ne lőjjem tényleg a végső sokkot. De ha megengeded, akkor a következő komimban rákérdezek. Egyébként azt jól érzékelem, hogy Bellát annyira nem csíped :DDDDD? Akartam még kérdezni, de elfelejtettem, úgyhogy egyenlőre eldugulok. Puszi
T.J.Kriszta

Claire írta...

Szia Kriszta!
Megsúgom, magamnak én is ezt kívántam volna, de mivel lövésem sem volt róla, hogy ilyen laza csaj vagy, nem mertem ennyire elvadulni.:D LoL Ha már fizikánál tartunk, viszont ha azonos fázisban találkozik két egyenlő frekvenciájú hullám, akkor egymást felerősítik.:P Így van ez a szenvedély esetében is.:D Abszolút nem gáz, a gáz az, hogy miközben írtam a következő részt, én bizony elpityeregtem magam, szóval teljes mértékben átérzem a függőségedet. Tudom, gonosz és önző dolog, de iszonyatosan örülök ennek.:) Rákérdezhetsz, max nem kapsz választ.:P Jól bizony, Bella karakterét kifejezetten megutáltam az eredeti történet kapcsán, mivel az Eclipse vége felé elejtett mondatból én úgy érzem, hogy az egész már nem a szerelemről, és választás nehézségéről szól, hanem egyes egyedül róla, Ő akar szebb, jobb, kevésbé esetlenebb, különlegesebb lenni, ezért is döntött úgy, ahogy, önző módon átgázolva ezzel másokon. Nem volt egyszerű olyan részt találnom a következő fejezetből, ami nem árulkodik, de sikerült, úgyhogy feltettem az előzetest.:)
Puszi, és akkor eredményes pasivadászatot!:D

Rolowics írta...

Tyűha :D ez is nagyon nagy lett :D Imádom ^^ annyira jó, hogy végre így összejöttek Claire és Jake... annyira örülök *.* :) Szegény Paul-t sajnálom... én arra gyanakszom h Adam fogja kavarni a sz...t... rég nem volt már, nem halottunk róla semmit. Ez gyanús. Lassan ideje lesz h visszatérjen és visszavágjon :S :(

Claire írta...

Szia Rolo!
Örülök, hogy ez is tetszett.:) Adam természetesen vissza fog térni, de hogy mikor, azt nem árulom el.:P

Névtelen írta...

Látom nem tudlak meggyőzni, hogy 2 szenvedélyes ember inkább tesz kárt egymásban, mint erősíti egymást, úgyhogy feladom. Egyik pasinak sem drukkolok amúgy, mert én "team Claire" vagyok :D, de Jackkel valahogy jobban el tudom képzelni az ever after-t. Leírom az elméletemet akkor: Adam ismét felbukkan és fondorlatos módon megharapja Clairet, aki vámpír lesz, így nem lehet többet lenyomat, hisz a lenyomatos dolog értelme, hogy sok kisfarkas szülessen, de úgy már nem tud. De hogy miért van 2 farkasnak 1 lenyomata, arról továbbra sincs gőzöm, jól titkolod :D. Most pedig, mivel engedélyt adtál rá, megyek és levadászom inkább a férjemet :D :D :D, puszi...
T.J.Kriszta

Névtelen írta...

szia, Claire!
nagyon örülök, hogy rátaláltam a történetedre, mert bár egy ideje elhatároztam, hogy nem fogok saját szereplős fanfic-eket olvasni, a tiéd annyira megtetszett, hogy végigolvastam egy éjszaka és egy fél reggel alatt : ). lebilincselően írsz, nagyon szépen fogalmazol, a karaktereid nem térnek el az eredetitől (már amelyik eleinte benne van a könyveben), és a történet nem sablonos, ráadásul a fejezetek is épp elég hosszúak : ).
még mindig azon gondolkozok, hogy hogy lehetne mindenki nyertes... én a következőre jutottam: Leah és Adam megölhetnék egymást, hogy boldogak lehessenek, Claire összjöhetne Paullal, hogy Paul boldog legyen, Bella összejöhetne Jake-el, hogy Jake is boldog legyen, Edward pedig összejöhetne Patrick-el, hogy én is boldog legyek : ) (tudod, nagyon nem kedvelem edwardot, sem a vámpírokat általában... éljenek a vérfarkasok, és főleg Jacob : ) ).
további jó alkotást, várom a következő fejezetet!
Neela

Claire írta...

Szia Kriszta!
Ez nem a Te hibád, én vagyok alapból rosszul összerakva.:D Az a helyzet, hogy nekem nem jön be az "állóvíz" jellegű kapcsolat, talán mert eddig csak ilyenben volt részem, szóval én vágyom arra a mindent elemésztő lángolásra, akár tányértörésekkel együtt is. Kövezzetek meg érte, de nem hiszek az örök szerelemben - bár ez a sztoriból abszolút nem ez derül ki -, csak a szerelmes pillanatokban, amik az én véleményem szerint akkor már legyenek minél intenzívebbek.:P
Nem rossz az elmélet, csak épp egy kicsit mellé lőttél vele.:D
Ez a Team Claire dolog viszont nagyon bejön, szegénynek rajtad kívül senki sem drukkol, pedig hát neki sem egyszerű az élete.:)
Pusszancs, és ma frisselek!;)

Claire írta...

Szia Neela!
Ennek én is nagyon örülök, különösen, hogy a kezdeti ellenérzések után kedvelted meg.:) Megkérdezhetem, hogy miért alakult ez így nálad? Mármint, hogy miért nem kedveled a saját szereplős ficeket?
A megoldásodon akkorát nevettem, hogy szerintem még a szomszédok is hallották, szóval gratulálok, roppant mód ötletes!:D Halkan súgom meg, hogy Edi bébivel engem is ki lehet kergetni a világból, rémálmaim legsötétebb bugyraiban szokott riogatni.:D
Köszönöm szépen a kedves és elismerő szavakat, nagyon jól estek.:) Ma este már lesz is friss, remélem tetszeni fog, bár ez most szomorkásabbra sikeredett.

Megjegyzés küldése