2010. október 5., kedd

Perfect Lie - befejezés

Sziasztok!

A Perfect Lie blogomra felkerült a novella utolsó, befejező része, amihez kellemes olvasást kívánok.
Most, hogy ezzel végeztem, a kihagyás után ismét belevetem magam a Live Free folytatásába, hétvégén teszem is fel belőle a frisset. Köszönöm a türelmeteket!

4 megjegyzés:

P. Sawyer írta...

Szia

Most komolyan így akarod befejezni? :O:O ezt nem teheted velem...látom nem szereted a Happy end-et.... mindenesetre imádtam ezt is bár én még olvasta volna. NA mindegy már hiányoltam a Live Free-t úgyhogy siess!
puszi
Bee

Claire írta...

Szia Bee!
Szeretem a Happy Endeket is, ha van realitásalapjuk.:) Ebből a történetből és témából eleve ezt akartam kihozni, mivel a főszereplőnek választott fickóról és azt Őt körülvevő világról ezt tudom elképzelni (na jó, tudnék mást is, de nem lenne életszerű...:P). Remélem azért a sorok között elrejtett üzenetek is lejöttek....
Puszi, és ne haragudj rám nagyon!:)
C.

Névtelen írta...

Szia hát folytathattad volna még tovább ,nem rég hívta fel rád a figyelmemet a történeteidre a lányom nagyon tehetséges vagy gratulálok H anyu /ja facebookon bejelöltelek nem haragszok meg ha nem jelölsz vissza /

Claire írta...

Kedves H anyu!
Örülök, hogy rátaláltál a blogjaimra, és szereted a történeteimet, valamint köszönöm szépen az elismerő szavakat.:) Természetesen elfogadtam a jelölésed.:)
C.

Megjegyzés küldése